SE Predaj: Výročná správa za rok 2015

Autor článku

Dátum uverejnenia

Kategória

V roku 2015 sme dodali našim odberateľom 3 196 GWh elektriny, čo je o 7 % viac ako v roku 2014. Sústredili sme sa na energetické služby.

V dodávke elektriny a plynu sme opäť obhájili pozíciu najväčšieho alternatívneho dodávateľa elektriny, a to v mimoriadne konkurenčnom prostredí. V roku 2015 sme dodali našim odberateľom 3 196 GWh elektriny, čo je o 7 % viac ako v roku 2014.

Neustále klesajúce ceny energií nás nútia nachádzať nové možnosti rozvoja nášho podnikania. V roku 2015 sme sa preto popri dodávke elektriny a plynu sústredili na poskytovanie energetických služieb. Úspešne sme zrealizovali niekoľko významných projektov energetickej efektívnosti.

Výročnú správu SE Predaj za rok 2015 si môžete stiahnuť tu.

Mimoriadne hrdí sme na projekt modernizácie osvetlenia výrobnej haly jednej z najväčších strojárskych firiem na Slovensku. Firme sme novým osvetlením ušetrili ročne viac ako 800 MWh elektriny, čo predstavuje každoročnú úsporu takmer 93 000 EUR. Projekt bol realizovaný formou zaručených energetických služieb EPC, ktorej hlavným prínosom je, že sa investícia spláca z prevádzkových úspor. Z hľadiska výšky investície je to najväčší EPC projekt nielen na Slovensku, ale v celej strednej Európe.

Bez dôvery nášho zákazníka v SE Predaj, ako spoľahlivého a stabilného partnera, by sa takýto projekt nemohol uskutočniť. Som veľmi rád, že naši odberatelia oceňujú náš komplexný prístup, kvalitu poskytovaných služieb, ako aj férovosť a spoľahlivosť spoločnosti.

V SE Predaj veríme, že energetické služby budú základom nášho úspešného podnikania v budúcnosti a preto na ne v najbližšom období sústredíme ešte viac pozornosti.

Zdieľajte

Vizitka autora článku

Energetické Služby

info.sees@seas.sk